Marjolein (50)

2 jaar geleden kwam ik via via bij Nance, met de vraag of ze mij kon helpen met dominante mensen in mijn leven. Ik had al jaren het gevoel dat in ondergesneeuwd begon te raken en door hen in cirkeltjes leefde. Ik zei haar ik wil wel met je werken, maar ik wil niet weer een zoveelste coach waar ik maanden al mijn oude shit mee doorneem om er achter te komen dat ik weer geen patroon heb doorbroken en weer op hetzelfde punt sta.
Zo tof, om te ervaren dat ik met Nance vele patronen heb kunnen doorbreken aan de hand van diverse opstellingen en gesprekken.
Door mijn werk met Nance heb ik ineens vele keuzes kunnen maken, omdat er na de sessies in mijn leven en hoofd ruimte kwam.
Ik leefde niet meer in cirkels, vroeger stonden ander op nr 1. Nu met de hulp van Nance sta ik zelf op nr 1.
Ik zorg nog steeds voor anderen maar geef duidelijk mijn grenzen aan. Ik volg zelfs een opleiding en ben langzaam voor mezelf aan het beginnen.
Ik ben trots op alle stappen die ik samen met Nance heb gemaakt. Vele mensen om mij heen merkte dat ik steeds zelfverzekerder werd, nl mijn man vind mijn transformatie fantastisch.
Hij merkte dat ik per sessie meer en meer dingen los kon laten en mij steeds minder druk maakte.
Omdat ik er zo van geniet blijf ik mezelf af en toe een sessie gunnen, eigenlijk als een soort APK.
Er is nl altijd wel iets waar we samen aan kunnen werken een patroon wat we samen doorbreken, om weer verder in mijn leven te komen.
Ik gun iedereen een beetje Nance om je mooiste leven te kunnen leven!