Maresja (42)

De sessies beginnen eerst met uitgebreide gesprekken, zodat Nance er goed achter kan komen waar de specifieke problemen zitten. Ze neemt hiervoor alle tijd en stelt hele gerichte vragen. Als je samen de problematiek goed geïndiceerd hebt, begint zij met de therapie.
Mijn hulpvraag was het verbreken van de ongezonde band die ik had met mijn ex man. Door het ‘Tommen” zette Nance mij weer in mijn eigen zekerheid en in mijn goede energie.
De eerste sessie was voor mij erg confronterend, er kwam enorm veel los. De tweede sessie vond ik daarom vooraf erg spannend omdat de eerste al zo heftig was! De tweede sessie heeft Nance alleen op de band tussen mijn ex en mij gefocust met haar therapie.
Doordat tijdens eerste sessie alles goed naar boven was gekomen, merkte ik nu dat de tweede sessie echt voor een keerpunt heeft gezorgd. Het was nu alleen maar het verbreken van de banden, geen nieuwe emoties, maar juist het verwijderen van de verkeerde patronen die ik nog had met mijn ex man.
Resultaat is dat deze banden echt zijn verbroken, door de TOM therapie. Ik merk dat ik heel anders in mijn relatie tot mijn ex man sta, ik heb geen please behoeftes meer. Ik laat de negatieve dingen nu bij hem, hierdoor voel ik mij een stuk vrijer! Ik ben zo blij dat jij dit met mij hebt gedaan Nance!