Wie is Nancy

BRTT & Breathwork – bewustzijns therapeut – Intuïtieve coach
innerlijk kindwerk – lichaamsgerichte therapie

Open, betrokken, intuïtief, vriendelijk, nieuwsgierig, persoonlijk, energiek, gevoelig, spontaan, verbinder.

“Nancy is een bevlogen therapeut die vanuit zuivere intentie er alles aan zal doen om jou bij je kern te brengen. Vanuit zachtheid zal ze je begeleiden door blokkades, overtuigingen en belemmeringen heen, om deze vervolgens met jou samen op te lossen en te transformeren. Op het moment dat je haar praktijk binnenkomt voelt het of je in een warm bad stapt. De ruimte, waar je je direct welkom en geborgen voelt, samen met haar energieke maar zachte uitstraling maakt dat je al direct merkt dat je je muurtje mag laten vallen. De mantel mag uit, het masker mag af. Nancy voelt intuïtief aan wat in jou gezien en gekend wil worden. Door de juiste vragen te stellen begeleidt ze je naar een steeds diepere laag van jezelf waardoor jij de meest prachtige inzichten krijgt die jou stap voor stap weer dichter bij je bewuste IK brengen. Op weg naar jouw heelheid.”

Na een lange stressvolle periode wilde ik rust in mijn systeem. De stress verankerde zich in mijn lijf, daardoor had ik verschillende klachten en stroomde er niks meer. Ik ben toen zelf met bovenstaande methodieken aan de slag gegaan en dat heeft mij heel veel gebracht. Ik kreeg weer verbinding met mijzelf en voelde dat ik terug kwam in mijn eigen kracht. De rust en de ruimte die ik mocht ervaren, gaven mij weer overzicht en vrijheid. Ik kwam los van alle ballast die ik letterlijk op mijn rug mee droeg. Dankbaar voor de inzichten en de ontdekkingsreis die ik met mijzelf heb mogen maken. Veel puzzelstukjes vielen in elkaar, steeds meer inzichten over waarom ik mij bepaalde patronen in mijn leven eigen had gemaakt.

Wat was mijn verlangen? Waar kon ik mijzelf ophalen? Wat had ik daarvoor nodig? De antwoorden hebben mij teruggebracht bij mijn eigen heelheid en vertrouwen. Vertrouwen in hoe dingen in het leven je maken wie je bent. Alles wat er op je pad komt aan ervaringen, mag je zien als groei. Het heeft mij laten zien dat alles begint bij jezelf.

Samen op zoek naar jouw bewuste IK

Wat zou je willen? Wat heb je nodig? Wat mag je loslaten?

Voel je vrij om met mij contact op te nemen met jouw vragen. Of kom een keer langs als je wat meer wilt weten. Door middel van inzichten, bewustwording en intuïtief coaching gaan we samen werken aan de betere versie van jezelf of misschien wel een totaal nieuwe jij. Niet geheel onbelangrijk: in mijn behandelingen staan eerlijkheid, vrijheid en vertrouwen centraal.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!