Wie is Nancy

De meeste mensen kennen mij als de kapster die de mooiste vlechten kan maken en gespecialiseerd is in het knippen van kinderen. Mensen om mij heen omschrijven mij ook weleens als klankbord, raadgever, een goede luisteraar, een verbinder.

Door mijn twee kinderen ben ik gaan inzien hoe belangrijk het is om vanuit gevoel te leven en werken. Ik kijk naar de persoon zelf: waarom doen of reageren mensen op een bepaalde manier? Niemand doet iets zonder reden, dus wat zit er achter? Door de jaren heen ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in de innerlijke mens. Vanuit deze interesse ben ik naast mijn werk cursussen intuïtieve ontwikkeling gaan volgen om nog dichterbij mijn gevoel te komen. Ik weet dat ik daarop mag vertrouwen.
Ook ík ben op zoek gegaan en kwam erachter dat dingen niet voor niets gebeuren. Gebeurtennissen leren je zó veel over jezelf. Soms zijn dit harde lessen, soms moeilijk te bevatten, maar uiteindelijk brengen ze je verder in het leven.
Vier jaar geleden ben ikzelf ook bij een TOM (Touch of Matrix) therapeut terecht gekomen.

“Wat heeft het jou gebracht?” hoor ik je denken.

Ik kwam terug bij mezelf: wat wil ík? Ik kreeg rust en ruimte in mijn systeem, waardoor ik meer overzicht heb gekregen. Weg met alle ballast die ik letterlijk op mijn rug mee droeg. Ik kon weer genieten en lachen vanuit mijn tenen. Dat was lang geleden!
Wat voor mij belangrijk was, was dat ik weer vertrouwen heb gekregen in hoe dingen in het leven mij maken tot wie ik nu ben. Daarom ben ik de opleiding gaan doen als therapeut, ik gun dit jou ook!

Ik ga graag met jou op zoek naar jouw bewuste ‘ik’.

Ben je bewust van wat je zou je willen? Vaak weten we alleen maar wat we juist níet willen. Wat is jouw wens… en hoe kun je die verwezenlijken? Hoe zou het zijn om vrij te zijn van jouw blokkades op fysiek, emotioneel of mentaal vlak?
Voel je vrij om met mij contact op te nemen met jouw vragen of kom een keer langs als je wat meer wilt weten. Door middel van inzichten, bewustwording en intuïtief coaching gaan we samen werken aan de betere versie van jezelf of misschien wel een totaal nieuwe jij. Niet geheel onbelangrijk, in mijn behandelingen staan eerlijkheid, vrijheid en vertrouwen centraal.
Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!