Ervaringen van mijn klanten

2 jaar geleden kwam ik via via bij Nance, met de vraag of ze mij kon helpen met dominante mensen in mijn leven. Ik had al jaren het gevoel dat in ondergesneeuwd begon te raken en door hen in cirkeltjes leefde. Ik zei haar ik wil wel met je werken, maar ik wil niet weer een zoveelste coach waar ik maanden al mijn oude shit mee doorneem om er achter te komen dat ik weer geen patroon heb doorbroken en weer op hetzelfde punt sta.
Zo tof, om te ervaren dat ik met Nance vele patronen heb kunnen doorbreken aan de hand van diverse opstellingen en gesprekken.
Door mijn werk met Nance heb ik ineens vele keuzes kunnen maken, omdat er na de sessies in mijn leven en hoofd ruimte kwam.
Ik leefde niet meer in cirkels, vroeger stonden ander op nr 1. Nu met de hulp van Nance sta ik zelf op nr 1.
Ik zorg nog steeds voor anderen maar geef duidelijk mijn grenzen aan. Ik volg zelfs een opleiding en ben langzaam voor mezelf aan het beginnen.
Ik ben trots op alle stappen die ik samen met Nance heb gemaakt. Vele mensen om mij heen merkte dat ik steeds zelfverzekerder werd, nl mijn man vind mijn transformatie fantastisch.
Hij merkte dat ik per sessie meer en meer dingen los kon laten en mij steeds minder druk maakte.
Omdat ik er zo van geniet blijf ik mezelf af en toe een sessie gunnen, eigenlijk als een soort APK.
Er is nl altijd wel iets waar we samen aan kunnen werken een patroon wat we samen doorbreken, om weer verder in mijn leven te komen.
Ik gun iedereen een beetje Nance om je mooiste leven te kunnen leven!

Marjolein (50)

Nance heeft een fijne, warme en open persoonlijkheid waar ik me meteen welkom en gehoord voelde. Ze weet je op je gemak te stellen op een heel natuurlijke en respectvolle manier en neemt je aan de hand van deze mooie reis.

Zonder precies te weten wat TOM inhoudt ben ik enthousiast gemaakt door een vriendin. Al jaren heb ik de behoefte om los te komen van mijn oude ballast, dat wat mij niet meer dient en mij in de weg zit. Allerlei reguliere behandelingen heb ik door de jaren heen gevolgd en steeds moet je alles vertellen, weer overal doorheen om er uiteindelijk beter mee om te kunnen gaan. Maar het er steeds weer doorheen moeten begon me tegen te staan en echt lichter werd ik er niet van.

Bij Nance heb ik nu 3 sessies gedaan en ik voel me stukken lichter. Zij stelt vragen en mijn lijf beantwoord ze. Ik hoef er niet meer de diepte voor in of het er eindeloos over te hebben om tot iets beters te komen.

Langzaamaan word ik gereset, losgemaakt van wat mij niet meer dient en me in de weg zit en krijg ik mee wat ik nodig heb om verder te kunnen. Dit werkt perfect voor mij! Ik ben zo blij dat dit op mijn pad is gekomen en dat Nance mij geholpen heeft om weer rustiger in mijn lijf en hoofd te zijn en daardoor de dingen weer zoveel beter aan kan. Ik heb zelfs een goede Kerst bij mijn moeder gehad terwijl die al heel wat jaren voor stress en gedoe zorgt! Ik vind het een cadeautje en gun het iedereen om los te komen van wat je in de weg zit en met nieuwe energie weer verder te kunnen! Nance is een topper en heel goed in wat ze doet! Dank je wel!

Odile (48)

Daar was ik, op een punt in mijn leven dat ik dacht: ik wil het wel anders maar ik weet niet hoe. Na meerdere sessies met professionals was ik wel uitgepraat. Ik wilde weg van alle theorieën en terug naar mijn gevoel. Nog een keer mijn angsten, verlangens, behoeften en wensen vertellen, nu aan Nancy en dan loslaten en overgeven. Eng? Nee, vooral heel bijzonder. Jezelf openstellen voor een reset, voelen en genieten. Dit gun ik Iedereen!!

Manon (46)