Ervaringen van mijn klanten

“Nance heeft me met haar TOM methode ontzettend geholpen met het losmaken van blokkades en overtuigingen die mij belemmerden in mijn ontwikkeling.

De sessies met haar hebben mij inzicht gegeven in het ontstaan van deze blokkades en overtuigingen. Ik leerde te begrijpen waar e.e.a. ontstaan is, vaak gebeurtenissen van lang geleden die ik nog steeds mee zeulde. ‘Oud zeer’ dat allang uit de rugzak mag worden verwijdert houdt over het algemeen een positieve ontwikkeling tegen. Hoe fijn was het dan ook om van deze oude ballast te worden bevrijd, meer inzicht in mijn verleden te krijgen en nieuwe energie voor het heden en de toekomst te ontvangen. Heftige sessies, maar zó de moeite waard! Dank je wel Nance!”

Ilona (44)

De sessies beginnen eerst met uitgebreide gesprekken, zodat Nance er goed achter kan komen waar de specifieke problemen zitten. Ze neemt hiervoor alle tijd en stelt hele gerichte vragen. Als je samen de problematiek goed geïndiceerd hebt, begint zij met de therapie.
Mijn hulpvraag was het verbreken van de ongezonde band die ik had met mijn ex man. Door het ‘Tommen” zette Nance mij weer in mijn eigen zekerheid en in mijn goede energie.
De eerste sessie was voor mij erg confronterend, er kwam enorm veel los. De tweede sessie vond ik daarom vooraf erg spannend omdat de eerste al zo heftig was! De tweede sessie heeft Nance alleen op de band tussen mijn ex en mij gefocust met haar therapie.
Doordat tijdens eerste sessie alles goed naar boven was gekomen, merkte ik nu dat de tweede sessie echt voor een keerpunt heeft gezorgd. Het was nu alleen maar het verbreken van de banden, geen nieuwe emoties, maar juist het verwijderen van de verkeerde patronen die ik nog had met mijn ex man.
Resultaat is dat deze banden echt zijn verbroken, door de TOM therapie. Ik merk dat ik heel anders in mijn relatie tot mijn ex man sta, ik heb geen please behoeftes meer. Ik laat de negatieve dingen nu bij hem, hierdoor voel ik mij een stuk vrijer! Ik ben zo blij dat jij dit met mij hebt gedaan Nance!

Maresja (42)

Nance heeft een fijne, warme en open persoonlijkheid waar ik me meteen welkom en gehoord voelde. Ze weet je op je gemak te stellen op een heel natuurlijke en respectvolle manier en neemt je aan de hand van deze mooie reis.

Zonder precies te weten wat TOM inhoudt ben ik enthousiast gemaakt door een vriendin. Al jaren heb ik de behoefte om los te komen van mijn oude ballast, dat wat mij niet meer dient en mij in de weg zit. Allerlei reguliere behandelingen heb ik door de jaren heen gevolgd en steeds moet je alles vertellen, weer overal doorheen om er uiteindelijk beter mee om te kunnen gaan. Maar het er steeds weer doorheen moeten begon me tegen te staan en echt lichter werd ik er niet van.

Bij Nance heb ik nu 3 sessies gedaan en ik voel me stukken lichter. Zij stelt vragen en mijn lijf beantwoord ze. Ik hoef er niet meer de diepte voor in of het er eindeloos over te hebben om tot iets beters te komen.

Langzaamaan word ik gereset, losgemaakt van wat mij niet meer dient en me in de weg zit en krijg ik mee wat ik nodig heb om verder te kunnen. Dit werkt perfect voor mij! Ik ben zo blij dat dit op mijn pad is gekomen en dat Nance mij geholpen heeft om weer rustiger in mijn lijf en hoofd te zijn en daardoor de dingen weer zoveel beter aan kan. Ik heb zelfs een goede Kerst bij mijn moeder gehad terwijl die al heel wat jaren voor stress en gedoe zorgt! Ik vind het een cadeautje en gun het iedereen om los te komen van wat je in de weg zit en met nieuwe energie weer verder te kunnen! Nance is een topper en heel goed in wat ze doet! Dank je wel!

Odile (48)

Sinds de Touch of Matrix behandelingen van Nancy kan ik eindelijk zeggen dat ik gelukkig ben met wie ik ben. Na allerlei verschillende hulpmiddelen via de huisarts om alles weer op een rijtje te krijgen, kwam ik erachter dat Touch of Matrix eindelijk resultaten voor mij bracht.

Na twee behandelingen waren bijna al mijn emotionele emmertjes geleegd en kon ik er weer met nieuwe energie tegenaan. Tot op de dag van vandaag ben ik Nancy nog steeds dankbaar, ik heb eindelijk weer grip op mijn emoties.

Anoniem (19)