Ervaringen van mijn klanten

“Nance heeft me met haar TOM methode ontzettend geholpen met het losmaken van blokkades en overtuigingen die mij belemmerden in mijn ontwikkeling.

De sessies met haar hebben mij inzicht gegeven in het ontstaan van deze blokkades en overtuigingen. Ik leerde te begrijpen waar e.e.a. ontstaan is, vaak gebeurtenissen van lang geleden die ik nog steeds mee zeulde. ‘Oud zeer’ dat allang uit de rugzak mag worden verwijdert houdt over het algemeen een positieve ontwikkeling tegen. Hoe fijn was het dan ook om van deze oude ballast te worden bevrijd, meer inzicht in mijn verleden te krijgen en nieuwe energie voor het heden en de toekomst te ontvangen. Heftige sessies, maar zó de moeite waard! Dank je wel Nance!”

Ilona (44)

Het mooie van Nancy is dat ze na een kort gesprek en een paar vragen, al goed tot de kern kan komen. Ze benadrukte enkele punten waarvan ik direct zei: ‘Ohw is dat het, was ik alweer vergeten en dat juist daarin de oplossing ligt’. Tijdens de sessie nam Nancy me mee op reis, daarbij voelde ik een vertrouwen waardoor ik direct kon ontspannen.
Ik kon alles goed volgen, dat vond ik prachtig om te ervaren. Al direct na de sessie voelde ik me stukken lichter.
Er was gewoon rommel opgeruimd, omdat ik dat eindelijk kon loslaten. De dagen na de sessie voelde ik me nog heerlijk ontspannen, zowel in mijn lijf als in mijn hoofd.
Deze ontspanning en opgeruimde rommel zorgde ervoor dat er ruimte was voor nieuwe inzichten.
Door deze nieuwe inzichten heb ik meer focus en vertrouwen in mezelf gekregen. Mocht je vastlopen in bepaalde stukken in je leven, dan raad ik je aan om een sessie te boeken bij Nancy! Het heeft mij enorm geholpen en ik ben weer op koers!

Pascal (46)

Nance heeft een fijne, warme en open persoonlijkheid waar ik me meteen welkom en gehoord voelde. Ze weet je op je gemak te stellen op een heel natuurlijke en respectvolle manier en neemt je aan de hand van deze mooie reis.

Zonder precies te weten wat TOM inhoudt ben ik enthousiast gemaakt door een vriendin. Al jaren heb ik de behoefte om los te komen van mijn oude ballast, dat wat mij niet meer dient en mij in de weg zit. Allerlei reguliere behandelingen heb ik door de jaren heen gevolgd en steeds moet je alles vertellen, weer overal doorheen om er uiteindelijk beter mee om te kunnen gaan. Maar het er steeds weer doorheen moeten begon me tegen te staan en echt lichter werd ik er niet van.

Bij Nance heb ik nu 3 sessies gedaan en ik voel me stukken lichter. Zij stelt vragen en mijn lijf beantwoord ze. Ik hoef er niet meer de diepte voor in of het er eindeloos over te hebben om tot iets beters te komen.

Langzaamaan word ik gereset, losgemaakt van wat mij niet meer dient en me in de weg zit en krijg ik mee wat ik nodig heb om verder te kunnen. Dit werkt perfect voor mij! Ik ben zo blij dat dit op mijn pad is gekomen en dat Nance mij geholpen heeft om weer rustiger in mijn lijf en hoofd te zijn en daardoor de dingen weer zoveel beter aan kan. Ik heb zelfs een goede Kerst bij mijn moeder gehad terwijl die al heel wat jaren voor stress en gedoe zorgt! Ik vind het een cadeautje en gun het iedereen om los te komen van wat je in de weg zit en met nieuwe energie weer verder te kunnen! Nance is een topper en heel goed in wat ze doet! Dank je wel!

Odile (48)

Daar was ik, op een punt in mijn leven dat ik dacht: ik wil het wel anders maar ik weet niet hoe. Na meerdere sessies met professionals was ik wel uitgepraat. Ik wilde weg van alle theorieën en terug naar mijn gevoel. Nog een keer mijn angsten, verlangens, behoeften en wensen vertellen, nu aan Nancy en dan loslaten en overgeven. Eng? Nee, vooral heel bijzonder. Jezelf openstellen voor een reset, voelen en genieten. Dit gun ik Iedereen!!

Manon (46)